企业战士动漫在线观看 全文免费阅读 E道阅读网,亚洲四房丁香五月婷婷 最新章节免费阅读无弹窗 E道阅读网

发布日期:2021年10月25日
企业战士动漫在线观看 全文免费阅读 E道阅读网,亚洲四房丁香五月婷婷 最新章节免费阅读无弹窗 E道阅读网

IT'S MORE THAN JUST OIL. IT'S LIQUID ENGINEERING.

TERVETULOA CASTROLIIN

It's more than just oil. It's liquid engineering. Castrol tarjoaa maailman tarvitsemat öljyt, nesteet ja voiteluaineet kaikille kuljettajille, moottoripyöräilijöille ja teollisuudenaloille.

Nesteinsinöörityön koti

Castrol on valmiina palvelemaan maailman jokaista kuljettajaa, moottoripyöräilijää ja teollisuudenalaa. Teemme tämän nesteinsinöörityöllä. Se merkitsee, että luomme korkean suorituskyvyn öljyjä, voiteluaineita, nesteitä ja rasvoja kaikenlaisiin sovelluksiin.

 

Tiedämme myös, että tarvitset toimivan maailman, joten voitelemme kaikki omistamasi auton tai moottoripyörän osat, paikallisen ostoskeskuksen liukuportaat, toimistosi hissin ja jopa tuotantolinjan, jolla jääkaappisi valmistettiin.

 

Olemme auttamassa maailman kaivoksissa ja louhoksissa, risteilyaluksilla ja lentokoneissa sekä tuulivoimapuistoissa ja vehnäpelloilla. Mitä tahansa tarvitsetkaan, me autamme sitä toteutumaan.

Viimeisimmät uutiset

企业战士动漫在线观看 全文免费阅读 E道阅读网,亚洲四房丁香五月婷婷 最新章节免费阅读无弹窗 E道阅读网
* Testaus suoritettu verrattuna API SN -kulumisrajaan Sequence IVA -testissä ja ACEA-kulumisrajaan OM646LA-testissä.
** Keskimäärin, pyöristys lähimpään kokonaislukuun. Verrattuna samaan öljyyn, jossa ei ole Fluid TITANIUM -teknologiaa. Testi kattoi tuotteet, jotka edustavat 75 % vuoden 2017 myyntimäärästämme.